Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége

A víz üzenete

A víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Az általa tárolt információkat képes az emberi szervezetre is átvinni, ezért olyan fontos hogy milyen vizet iszunk. Masaru Emoto japán professzor új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezen képességét, amellyel a gondolatok, a szavak, a hangok és a zene vízre való hatása megjeleníthető. Emoto desztillált vizet használt kísérleteihez, amelyen mondhatni semmilyen információ nincs. Erre az információ nélküli vízre különböző rezgéseket vitt fel. Mozart, Beethowen, Chopin műveket, heavy metal zenét, népdalokat hallgattatott a vízzel, különböző szavakat helyezett rá, majd mindegyiket lefagyasztotta, és mikroszkóp alatt megvizsgálta. Az eredmény megdöbbentő volt. A normál állapotban lévő vízkristályok hatszögletű kristályszerkezetet alkotnak, mint a hópihe.

Emoto kísérlete bizonyította, hogy amennyiben bármilyen negatív tartalmú utasítást adnak a víznek, pl: csináld magad, hagyj békén, megöllek, akkor ez a kristályszerkezet azonnal szétesik. Abban a pillanatban azonban, amint pozitív információt sugároznak felé, mint pl. szeretlek, gyönyörű vagy, a hatszögletű kristályszerkezet azonnal létrejön. Emoto kipróbálta a különböző forrásokból, szent kutakból származó vizeket is, melyek gyönyörű, határozott formát mutattak. Ha egy ilyen tökéletes szerkezetű víz bekerül a szervezetünkbe, az átformálja a testünkben lévő vizet, mert egy erősebb rezgés mindig átformálja a gyengébbet.

WHa létezik lélek és az Isten, akkor a bizonyosságért nem kell messzire menned, mert ott van a lüktető anyagban, a szürke hétköznapjaidban, a kezedben, és ha már elég bölcs vagy, hogy a saját érzékeiddel fedezd fel a mindenséget, hamar észre fogod venni, hogy a mindenség felfedezésének egyik legkézenfekvőbb útja a víz.”
 
Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége A gondolatok, a szavak és az érzelmek teremtő erejének látható bizonyítékai….
Részletek a könyvből:
“A víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például -75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és 0 fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint -120 foknál kellene. A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett, hogy szabályosan összehúzódna, és nehezebbé válna. Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a földön. Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenféle szerves élet nélkül. A tudósok felfedezték, hogy a víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül.
 
Nincs a világon két teljesen egyforma hópehely, mindegyik egyedi, egyéni, de mindenképpen szabályos hatszög alakú kristály. Úgy néz ki, mintha valamennyi vízcsepp önálló individuum volna, egyfajta személyiség megváltozhatatlan karakterrel. Még ha egy hópelyhet fel is olvasztjuk, majd újra megfagyasztunk, hajszálpontosan ugyanazt a mintát képezi mint korábban.
Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Eljárásának a segítségével az anyagi, és nem anyagi jelenségek – gondolatok, szavak, zene, globális események – vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető.”
 
Néhány példa a vízkristályok képére a könyvből:
 
Vezetékes víz Buenos Aires-ben:

Klasszikus zene hatására képződött vízkristály:

A Köszönöm szó hatása a vízkristályokra:

 
A Televízió hatása a vízkristályokra:

A Mikrohullámú sütő hatása:

 
Van-e a víznek üzenete? Az ima hatalma láthatóvá válik?
 
Tudományosan igazolható-e Masaru Emoto vízkristályokkal végzett kísérlete, amely szerint a negatív és a pozitív dolgokra máshogy fagy meg a víz?”
Masaru Emoto az ember mentális és emocionális állapota valamint a jégkristályok képződése között tételez föl szoros összefüggést, és azt állítja, az emberi gondolatok, a zene, de az írott szó is egyértelmű befolyást gyakorol a kristályképződésre. Emoto következtetéseit sajátos kísérleti közegben készített fotókkal igyekszik alátámasztani; kiadványai révén világszerte nagy népszerűségre tett szert, ugyanakkor az elméletének vitatható pontjaira rávilágító bírálatokat elutasítja. A jégkristályok a vízmolekulák alkotta kristályrácsok, amelyek a víz megfagyásakor képződnek, és szabad szemmel leggyakrabban hópelyhek formájában. A szennyeződésmentes víz molekulái tipikusan hatszögletű (hexagonális) sík kristályokat vagy oszlopokat hoznak létre.
Emoto módszere és eredményei
Emoto kezdetben azt állította, hogy a jó minőségű vízben a jégkristályok szép és igen összetett rácsszerkezet szerint alakulnak ki, szemben a rossz minőségű vízzel, amelyben nehezebben alakul ki szabályos kristályszerkezet. Később a különböző gondolati vagy zenei hatásnak kitett vizet, vagy különböző folyók, tavak mintáit kezdte vizsgálni. Emoto meglepő összefüggéseket vélt felfedezni a víz közelében, annak lefagyasztását megelőzően lejátszott zene és a megfagyott vízkristályok minősége és szépsége között. Például Beethoven ötödik szimfóniájának lejátszásakor a desztillált vizet tartalmazó minta mikroszkópos képén jól ábrázolódik a hexagonális szerkezet, míg a heavy metal zene esetében szabálytalan (koncentrikusan szerveződő) struktúra látható.
 

Az alábbi képen a tiszta víz megfagyott kristálya látható, mely fényes, csillogó hatszöget formál. De az emberi gondolatokra és érzelmekre adott válaszként a vízkristályok különböző formákat vehetnek fel.
 
Ez a cikk Masaru Emoto Japánban végzett csodálatos munkáját mutatja be. Az itt bemutatott fényképeket a “The Messages of Water” (A víz üzenetei) című nagyszerű könyvből vettük.Ez bizonyítja, hogy gondolataid hatnak a környező világra. Bizonyítja?
 
Emoto a világ minden pontján kutatja a gondolatok, szavak és zene vízmolekulákra gyakorolt hatását.
 

 
A képen egy megfagyasztott vízmintát láthatsz, melyet a Japán Fudzsivara tóból vettek. Mint látjuk, a víznek sötét és formátlan, kristálytalan struktúrája van.

 
A próba vétele után Kato Hoki atya, a Jyuhouin székesegyház főpapja egy óráig imádkozott a tó partján. Ezt követően újból mintát vettek a vízből, lefagyasztották és lefényképezték. Mint a képen láthatod, a változás megdöbbentő. Az előző próba ronda masszája helyett tiszta, fényes-fehér hatszögű kristályokat látunk.
 
A víz olvasni is tud
 
A zene desztillált vízre kifejtett hatásának vizsgálata után Emoto azt kezdte vizsgálni, hogy a vízkristályok szerkezetére milyen hatást gyakorolnak olyan látszólag irracionális tényezők, mint a papírra vetett üzenetek: különböző nyelveken köszönetet vagy sértést jelentő kifejezéseket ragasztott a vizet tartalmazó csészékre. Fotói meglepő eredményekről tanúskodnak. Míg a “köszönöm” esetében szabályos kristályszerkezetre bukkant, a sértő kijelentéseknél, megfigyelése szerint, egyáltalán nem alakult ki a hexagonális struktúra. A fenti felfedezésein felbátorodva Emoto imák, áldások és kimondott szavak hatását kezdte vizsgálni, majd arra a megállapításra jutott, hogy a kristályképződésre ezek is hatással vannak.
 
EGÉSZség megőrzése és visszaszerzése GONDOLATaiddal…
 
Tested nagy része (70 – 80% – a) VÍZ! A víz pedig megváltozik a gondolatok hatására!
ALAKÍTSD ÁT GONDOLATAIDDAL A TESTEDBEN LÉVŐ VÍZKRISTÁLYOKAT…
 
A VÍZ – mint intelligens élőlény…
 
Biztosan sokat hallottál, olvastál arról, hogy a vízkristályok megváltoztatják alakjukat a különböző gondolatok, szavak, hangok, zenék, érzelmek hatására…
 
Bizonyára sok képet is láttál olyan vízkristályokról, melyek különböző formát vettek fel különböző gondolatok, hangok, érzelmek közelében…
 
A víz érzékeli és rögzíti a környezetében történteket…
 
A víz “hallja” + “látja” + “érzi” és “megjegyzi” + “tárolja” a közelében elhangzó szavak, mondatok jelentését; a közelében megjelenő képek hangulatát, üzenetét; az elhangzó zene ritmusát, hangulatát, jelentését; a közelében megjelenő gondolatokat és érzéseket.
 
Dr. Masauru Emoto az alternatív gyógytudományok japán doktora “láthatóvá tette a láthatatlant” – olyan elgondolkodtató tanulmányt mutatott be, aminek folytán lefotózta a vízkristályokat különböző körülmények között.
 


Olvass tovább: https://fenysziv.webnode.hu/elteto-viz/masaru-emota-a-viz-rejtett-bolcsessege/