A Malakiás-lista szerint a jelenlegi pápa után kezdetét veszi a világégés

A Malakiás-lista szerint a 112. pápa után eljön a végítélet, és az égi bíró eljön ítélni az élőket és holtakat. A pápalista újra izgalomban tartja az embereket és világvége hívőket, ugyanis az aktuális pápa a 112. a sorban. Ha meghal vagy lemond, tényleg eljön a végítélet? A Fatima harmadik titok eddig nem ismert záradéka borzalmas világégésről beszél.

XVI. Benedek a 111. egyházfő volt a sorban. A jelenlegi pápa pedig a 112., vagyis az utolsó, mielőtt eljön a végítélet.

A világvége jóslatok hívői körében igen népszerűvé vált az elmúlt években egy 12. századi prófécia, amely Szent Malakiás nevéhez fűződik. Az ír érsek – akit 1190-ben kanonizáltak – különös jóslatot vetett papírra 1139-ben.

A Pápák próféciája című írásában Malakiás arról szól, hogy az utolsó ítéletig 112 pápa lesz. Márpedig a korábban lemondott XVI. Benedek a 111. pápa volt a sorban 1139 óta. A jelenlegi pedig az utolsó.  

Malakiás II. Ince pápának küldte a pápák listájáról szóló, állítólag egy római látogatása idején történt látomásán alapuló írását.

dokumentumot 440 évvel Malakiás 1148-as halála után, Arnold de Wyon bencés közzé is tette 1590-ben. A pápalista minden egyházfőről rövid, rejtélyes mondatokat közöl, és

a lista a száztizenkettedikkel végződik, akit “Petrus Romanus”-nak nevez, vagyis “Péter, a római”, aki után Róma városát lerombolják, és a rettenetes bíró ítélkezni fog az emberek fölött.

Malakiásnak egytől-egyig minden jóslata bevált, melyeket papírra vetett az egymást követő pápákkal kapcsolatban.

 

A listáján szerelő első pápa (II. Celesztint 1143-ban választották meg) tényleg a Tevere folyó partján született. A 45. pápa pedig Pregnani poklából jön majd, írta Malakiás. VI. Orbán pápa (1378-1389) tényleg Domenico Prignanóként született, és egy Nápoly melletti faluból, Infernóból (ami poklot jelent) származott.

Vatikán – Hamarosan leromboltatik?

A tudósok persze nagyon szkeptikusak a Malakiás-listával kapcsolatban. Legtöbbször azt hangoztatják, hogy semmi bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy a lista hiteles lenne. Egyesek szerint pedig nemhogy nem számít hitelesnek, hanem egyenesen hamisítvány.

Azonban azon tény felett senki tud elmenni, hogy a nevek és jellemzések egytől-egyig pontosak voltak és beváltak.

Ha hamisítvány lenne a lista, hogy lehet ennyi véletlen egybeesés? Ezt véletlenszerűséggel lehetetlen megmagyarázni.

A Malakiásnak hitelt adók szerint a pápa tényleg csak egy holdhónapnyi ideig, félholdtól félholdig volt egyházfő 1978-ban, éppen ahogy a listabéli jellemzése sugallja.

 

Utódja a Naphoz kötődik majd a homályosan fogalmazó Malakiás szerint, márpedig II. János Pál pápa egy napfogyatkozáskor született 1920-ban.

2005. február 1-jén II. János Pált kórházba szállították, mert influenzától és torokgyulladástól szenvedett. Bár ebből még felépült, pápasága óta először nem tudott részt venni a hamvazószerdai szertartásokon. 2005. február 24-én belázasodott és nehezen kapott levegőt, emiatt újra kórházba szállították és gégemetszést hajtottak végre rajta. Március 13-án visszatért rezidenciájába. A húsvéti misét sem tudta pontifikálni, csak integetett a hívek tömegének.

Március 31-én egy fertőzés következtében belázasodott, de kérésére nem vitték kórházba, mert a Vatikánban szeretett volna meghalni. Április elsején állapota egyre rosszabbodott. Ugyanezen a napon szívrohamot is kapott. Délután öt óra körül elveszítette az eszméletét, és április 2-án 21 óra 37 perckor elhunyt.

 

XVI. Benedekhez kapcsolódó Malakiás-jövendölést is találtak: a dokumentum szerint a 111. pápa, azaz XVI. Benedek mottója az “olívák dicsősége”, márpedig a bencéseknek, a Szent Benedek által alapított rendnek van olivetánus ága.

Közeleg az ítélet napja

Annak idején, Benedek pápa alatt az emberek és a közvélemény már a következő és egyben utolsó pápa személyét találgatta. Sokak fejében felmerült, hogy akár Erdős Péter is lehet az utolsó pápa.

A színfalak mögött az egyház megijedt. Tudták, hogy hamarosan jön a végítélet, és nem tudnak mit tenni, ellene. Ennek ellenére mindent megpróbáltak, hátha sikerül elkerülni a végzetet.

Mint tudjuk, a jelenlegi és egyben legutolsó pápa nem Péter, hanem Ferenc. Tudatosan nem Péter nevűt választottak, mert biztosak voltak benne, hogy akkor egészen biztosan bekövetkezik a jóslat.

Ennek ellenére sok vallásgyakorló szerint a lista önmagát fogja beteljesíteni, annak ellenére, hogy az utolsó pápával kapcsolatban tett egy cselt az egyház. Az égi bíró eljövetelét nem lehet késleltetni, és ha letelik a jelenlegi pápa ideje, meghal, vagy pedig lemond, kezdetét veszik a végidők.

Felhangzanak az apokalipszis harsonái

Ferenc pápa az utolsó a sorban, ez ár biztos. Az ítélet idejének eljövetelére számos apró jel utal. Egyre többször hallani különös, megmagyarázhatatlan hangokat, melyek forrását aztán nem sikerül megállapítani.

 

Az ítélet napja

“A Római Anyaszentegyház végső üldözésekor fog [a trónra] ülni. Római Péter, aki sok nyomorúság közepette legelteti majd a juhokat, s amikor átesnek [az üldözéseken], a hétdombú város leromboltatik, és a félelmetes Bíró megítéli majd népét. Vége.” – Szent Malakiás püspök

 

Szent Malakiás jövendölése a végidőkről rengeteg részlettel szolgál. Megtudjuk belőle, hogy Római Péter óriási nehézségek, sanyarú idők közepette veszi át az egyház vezetését, mely könnyen lehet egy hamarosan bekövetkező harmadik világháború az országok között, vagy az ISIS-szel és az arab világgal szemben.

Egyre valószínűbb ugyanis, hogy a harmadik világháború vallási alapú háború lesz.

Hogy mennyire fenyegető az iszlám világ, arról hosszasan lehetne vitatkozni, az azonban sajnos tény, hogy az iszlám vallásgyakorlók körében nagyon magas azok aránya, akik úgy vélekednek, hogy aki nem tér át az iszlámra, az az ellenségük.

A kereszténység egy emberközpontú, felebaráti nézeteket valló eszmerendszer, míg az iszlám bár látszólag békés, mégis agresszív vallás, mert saját terjedését szolgálja.

https://avilagtitkai.com/articles/view/itt-a-veg-a-malakias-lista-szerint-a-jelenlegi-papa-utan-kezdetet-veszi-a-vilageges