Lengyelország miniszterelnöke is aláírta azt a globális kezdeményezést, hogy állítsák le az 5G bevezetését

Egy példátlan és úttörő lépésként Lengyelország miniszterelnöke, Mateusz Morawiecki személyesen támogat egy nemzetközi felhívást, melynek célja, hogy leállítsák az 5G elektromágneses mikrohullámú távközlési hálózatok ellentmondásos bevezetését. (1) – olvashatjuk az Új Világtudaton

Az 5G egy új, milliméteres frekvenciatartomány, amelyet a távközlési ipar világszerte igyekszik bevezetni, melyet több mint 2000 tudós és 1400 orvos a világ minden táján közvetlen fenyegetésnek tart az emberi egészségre, valamint az állat-, rovar- és növényvilágra.

A biztonság érdekében nem végeztek vizsgálatokat annak ellenére, hogy az 5G 10-szer és 100-szor nagyobb frekvencián működik, mint a jelenlegi 3G és 4G mobiltelefon adótornyok.

Az 5G elterjedésének eredményeképpen több millió adó doboz kerül elhelyezésre, amelyek távolsága legfeljebb 10-12 ház között van városi területeken. A tudósok megállapították, hogy ez a városi területeken élő polgárokat elkerülhetetlenül kiteszi az elektromágneses szennyezésnek.

A 41 országból származó több mint 215 tudós és orvos 2015-ös jelentése komoly aggodalmakat fogalmazott meg az elektromágneses frekvenciák (EMF) folyamatos bővülésével kapcsolatban. Még az 5G bevezetése előtt azt állították, hogy “Számos újabb tudományos publikáció kimutatta, hogy az EMF az élő szervezeteket a legtöbb nemzeti és nemzetközi iránymutatásnál jóval magasabb szinten érinti.” (2)

Ezen hatások közé tartozik a rák kockázata, a sejtes stressz, a káros szabad gyökök növekedése, a genetikai károsodások, az emberi reprodukciós rendszer szerkezeti és funkcionális változásai, a tanulási és memóriahibák, a neurológiai rendellenességek és az emberek általános jólétére gyakorolt negatív hatások. A károsodások messze túlmutatnak az embereken, mivel a növényekre és az állatokra gyakorolt káros hatásokra is vannak bizonyítékok.

Lengyelországban a nyilvánosságot gyakorlatilag tengerimalacként használják egy 5G-s kísérletben a technológia hatékonyságának tesztelésére. A tesztelésben a következő városok vesznek részt: Varsó, Lódz, Gliwice.

Ugyanez az eljárás folyik egész Európában, Észak-Amerikában és sok más országban, többek között Magyarországon.

A világ legnagyobb “Nemzeti Toxikológiai Program” (NTP) tanulmánya kimutatta, hogy a legtöbb országban, amely a nem ionizáló sugárvédelmi irányelveket (ICNIRP) követi, jelentősen megnőtt az állatok körében a szív- és agyi rák előfordulása.

Lengyelország miniszterelnöke rendkívül felelősségteljes lépést tett a globális felhívás aláírásával az 5G betiltása érdekében a Földön és az űrben. Ezzel megnyitotta az utat más országok vezetői számára, hogy megtegyék ugyanezt a lépést, ezáltal védve állampolgáraikat egy potenciálisan veszélyes és nem tesztelt technológiától, amelynek az egészségre és a jólétre gyakorolt hatásai precedens nélküliek. (3)(4)Forrás: Új Világtudat

https://youtu.be/yNBYF2ry6lc

(1) – https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
(2) – https://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appe
(3) – https://www.5gspaceappeal.org/signatories-organizati
(4) – https://www.naturalblaze.com/2019/06/prime-minister