Óriási titkot rejt a Szfinx füle melletti kapcsoló, állítja az orosz csodagyerek

Sokakat ejtett már ámulatba a húszéves Boriszka Kiprijanovics. Először a szüleit azzal, hogy kéthetesen már önállóan tartotta a fejét, majd azzal, hogy néhány hónappal később megtanult beszélni.

A fiú fejlődése gyors ütemben haladt. Annyira, hogy az anyja, aki maga is orvos, különböző specialistákhoz kezdte hordani a fiát. De a csodálkozáson kívül egyikük sem tudott reagálni arra, hogy a gyerek kétévesen ír, olvas, és rajzol. Boriszka később olyan dolgokat mondott a világűrről, és a csillagászatról, amiket soha korábban nem tanítottak neki.

A kivételes tudású fiú néhány éve azonban nagyon nyugtalanító dolgokról is beszél. Azt állítja, hogy mielőtt a Földön újjászületett, a Marson élt. Szerinte a vörös bolygó korábban ugyanolyan életteli volt, mint a Föld, de egy hatalmas nukleáris háborúban minden elpusztult a felszínén.

A bolygón még mindig élnek a földiekénél jóval előrehaladottabb technológiával rendelkező, szén-dioxidot lélegző marsiak, csak a felszín alatt. A fiú azt mondja a marsiakról, hogy 35 éves korukig öregednek, onnantól halhatatlanok, csak erőszakkal lehet végezni velük, és képesek a csillagközi utazásra.

Boriszka azt mondja, ő marsi pilóta volt, és többször is járt a Földön. Szerinte a vörös bolygó népe erős kapcsolatot ápolt a földiekkel, különösen az ókori Egyiptom fénykorában. A fiú szerint az emberi civilizáció hatalmas ugrás előtt áll, ami akkor fog bekövetkezni, ha „megnyílik” a nagy Szfinx. Ehhez egy mechanizmust kellene beindítani, melynek kapcsolója a szobor egyik füle mögött rejtőzik.

Bár, az összeesküvés-elméletek hívei szeretnek nagy jelentőséget tulajdonítani az orosz csodagyerek állításainak, rajtuk kívül senki más nem veszi komolyan azokat.https://24.hu/elet-stilus/2017/11/07/oriasi-titkot-rejt-a-szfinx-allitja-az-orosz-csodagyerek/

https://24.hu/elet-stilus/2017/11/07/oriasi-titkot-rejt-a-szfinx-allitja-az-orosz-csodagyerek/

(via Daily Mail)